HomeWerken bijOpleiding offshore monteurs voor windmolenparken op zee

Offshore monteurs hoogspanning op windmolenparken op zee

Vanwege de toenemende vraag naar duurzame energiebronnen, groeit de markt van de windmolen parken op zee. Visser & Smit Hanab (V&SH) heeft structureel behoefte aan gekwalificeerd personeel om de zogenaamde Terminations of HV verbindingen te maken. In 2015 zijn er in het kader hiervan 16 monteurs succesvol opgeleid en bij ons in dienst gekomen.

 

Ben jij geinteresseerd in dit opleidingstraject in Emmen?

In het najaar van 2017 starten wij met een tweede soortgelijk opleidingstraject. Daarover geven wij op woensdag 28 juni twee informatiesessies in Emmen . Deze zijn bij het Drenthe College locatie Van Schaikweg 98 en Emmen en zijnom 15-16.30uur en van 18-19.30uur.

Stuur svp een mail naar info@workforce-bv.com en geef aan welke sessie je bij wilt wonen.

Bij de info sessie kun je je opgeven als kandidaat en zal het selectieproces verder toegelicht worden. Lees alvast de uitleg van het werk en de opleiding hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Jeroen Duinkerken - TP.jpg

Wat komt daarbij kijken?

Je moet het als een uitdaging zien om in ploegen op zee te werken en bestand zijn tegen het werken op hoogte. Daarnaast moet je zeer zelfstandig kunnen werken en overzicht hebben over uit te voeren werkzaamheden. Je moet kunnen improviseren, organiseren en een thuissituatie hebben die past bij de aard van offshore werk, waarbij je in het werkbare seizoen (maart t/m oktober) periodes afwezig bent en in de wintermaanden wellicht meer op land werkt. Uiteraard moet je fit zijn om de zwaarte en de onregelmatigheid van het werk aan te kunnen. Onderdeel van de selectie is dan ook een fysieke inspanningstest.

Werving hoogspanningsmonteurs 2017

Opgeven voor de opleiding in Emmen

V&SH biedt samen met het Drenthe College geschikte kandidaten uit de regio Emmen de mogelijkheid om deel te nemen aan een verkort opleidingstraject niveau 2 tot Offshore monteur Hoogspanning. Dit traject start najaar 2017 en duurt een jaar. In deze periode word je opgeleid door middel van lessen, trainingen en indien mogelijk het daadwerkelijk mee aan boord gaan om te werken op de offshore windmolens. Je krijgt gedurende deze periode een salaris en je opleiding wordt betaald. Bij succesvol afsluiten van de opleiding en gebleken geschiktheid krijg je een baan aangeboden bij V&SH.

 

Voor meer informatie en aanmelden met CV en motivatie graag mailen naar onze partner Workforce in Emmen;  info@workforce-bv.com 

 

+