HomeWerken bijTraineeshipMarcella Schoenmakers

Marcella Schoenmakers van tunnels naar boringen

Ik ben Marcella, na mijn master opleiding Geo-engineering aan de TU Delft ben ik direct begonnen als bij V&SH. Mijn opleiding richtte zich op het ontwerpen van dammen, tunnels en funderingen en door een gastcollege over horizontaal gestuurde boringen is V&SH in beeld gekomen.

Graag in de aannemerij

Toen ik bijna klaar was met mijn opleiding wist ik nog niet heel erg goed wat ik wilde gaan doen, maar wel dat ik graag bij een aannemer wilde werken. Het traineeship is voor mij dan ook een ideale manier om mijn plekje binnen het bedrijf te vinden. Doordat je vier verschillende projecten gaat doen bij de verschillende business units leer je in korte tijd het hele bedrijf kennen en maak je kennis met verschillende functies. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik na mijn traineeship een leuk plekje ga vinden.

Marcella bij auto versie 2

Slim werken met team en klant

Mijn eerste project doe ik bij Distributie, op het project slimme meters. In het zuiden van het land liep dit project al en heb ik in een paar maanden zoveel mogelijk kennis opgedaan en gekeken wat er eventueel beter kan. Met deze kennis heb ik, samen met een ervaren projectleider, in het noorden van het land eenzelfde project op gezet. Binnen het project is er veel ruimte voor eigen initiatief en dat maakt het erg leuk en leerzaam. Ik ben snel opgenomen in het team en ook door de klant. Veel mensen staan open voor een frisse blik en zijn blij met de bijdrage die je kunt leveren!

 

Delen met de andere trainees

Naast het project doe je ook nog opdrachten samen met je mede trainees, dit zijn heel uiteenlopende projecten. Momenteel zijn we bezig met het organiseren van het 150-jarig jubileum van V&SH, heel leuk! Ook hebben we twee dagen besteed aan gezond leven, dit was een perfect moment om elkaar bij te kunnen praten over onze projecten.

+