icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Actueel | 31 maart 2020

Visser & Smit Hanab en de Corona crisis

Nu COVID-19 (Corona-virus) zich verder verspreidt, heeft Visser & Smit Hanab de nodige maatregelen getroffen om medewerkers en de maatschappij gezond en veilig te houden. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om te handelen volgens zowel nationale als internationale richtlijnen bij de uitvoering van de projecten voor onze opdrachtgevers. De aanpak van Visser & Smit Hanab blijft in lijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

De projecten gaan door zolang het veilig is

Visser & Smit Hanab heeft twee weken geleden al besloten om alle medewerkers op de kantoren in Nederland na vooraf toestemming en waar mogelijk thuis te laten werken en alle overleggen via de digitale kanalen plaats te laten vinden. De komende periode werken we op de projecten onverminderd door, zolang het veilig is voor onze mensen en we kunnen voldoen aan de bovengenoemde richtlijnen, die we strikt handhaven.
Wij zijn gewoon bereikbaar via de gebruikelijk kanalen. Neem svp contact op met je gebruikelijke contactpersoon via mail en mobiele telefoon bij vragen of zaken die je wilt bespreken. Daarnaast is ons algemene emailadres ook te gebruiken voor vragen of opmerkingen; info@vshanab.nl

Note van de CEO

We zijn er ons bewust dat dit voor iedereen een zeer moeilijke periode is met veel onzekerheden, zowel voor u als lezer als voor ons bedrijf. Door goed samen te werken binnen ons bedrijf met alle medewerkers en ondernemingsraad als mede met onze stakeholders als klanten, leveranciers, onderaannemers, overheden en de Raad van Bestuur van VolkerWessels zullen we deze crisis doorstaan. Een zekerheid hebben we wel: we hebben fantastisch personeel in de Zorg in Nederland. Tegen hen zeg ik: jullie inspireren ons niet alleen om ons aan de instructies van de overheid/RIVM te houden maar ook om nooit op te geven.

Namens alle medewerkers van Visser & Smit Hanab
Robert Koole