icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kom racen op de open dag in Hoogeveen

Actueel | 12 februari 2020

Racen als Max in de Formule 1 op Zandvoort, dat kan.. Zaterdag 29 februari is de open dag voor alle leer/werk trajecten die wij aanbieden voor het opleiden van onze vakmensen. De race simulator van VolkerWessels, ons moederbedrijf - staat daar op het terrein en jij kunt ervaren hoe het voelt om door de bochten te scheuren en vooral goed te sturen.

Projecten en opleidingen

Dat is ook van toepassing op jouw carrière, jij wilt toch aan het stuur zitten! Kijk daarom op de open dag wat V&SH jou kan bieden en wat jij ons kunt bieden. Je krijgt info over onze projecten en over de opleidingen die wij aanbieden. In de praktijk zien hoe het werk/leer traject in elkaar zit en wat je kunt leren. Er zijn opleidingen voor Elektra, Gas/Water/Warmte monteur.