icon-arrow-right
HomeActiviteitenKabels & Leidingen

Kabels & Leidingen

Hoog-, midden- en laagspanningskabels, kilometerslange transport leidingen waaronder veel gasleidingen, distributienetwerken, tunnels en boringen, warmte- en koudeleidingen... Van eenvoudig tot complex, ieder project kunnen we bij Visser & Smit Hanab van A tot Z zelf engineeren.

Leidingtunnel Oude Maas

Van plan tot project

De Ontwerp en Engineeringafdeling beschikt over alle instrumenten en vaardigheden om van een idee een plan te maken en van een plan een project. We beheersen alle facetten van het ontwerp en engineeringsproces: van initiatief, concept en haalbaarheid tot omschrijving en voorontwerp en van tender- of inschrijvingsontwerp tot basis of definitief ontwerp tot uitvoeringsontwerp. Ook nemen wij de aanvraag van de benodigde vergunningen voor u uit handen.

 

 

Heeft de opdrachtgever al een definitief ontwerp, dan werken we dit op detailniveau verder uit tot uitvoeringsontwerp. De combinatie van onze ervaring, de wettelijke eisen en de inbreng van onze opdrachtgevers leidt tot een optimaal eindresultaat.

CE-Markering

Ontwerp is niet het enige waar Engineering voor ‘tekent'. De afdeling is er ook verantwoordelijk voor dat de installatie aan alle gestelde eisen voldoet. Onze ingenieurs maken dan ook gebruik van ons kwaliteits- en controlesysteem en ontwerpen volgens de eisen van de Europese regelgeving (CE-markering). De markering betekent dat een ‘product' of installatie voldoet aan de eisen voor veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Meer informatie

Kunnen wij helpen van een idee een plan te maken? Of van een plan een project? Neem dan gerust contact met op met Dennis in 't Groen. Ook wanneer je alleen opzoek bent naar meer informatie over onze ontwerp- en engineeringsafdeling.

+