HomeActiviteitenWerktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Nieuwbouw van waterbehandelings-, olie-, gas- of (petro)chemische installaties en (rest) energie of energie conversie gerelateerde projecten. Uitbreiding van bestaande installaties, aansluiten van nieuwe onderdelen, modificeren van installaties. Van eenvoudig tot complex, ieder werktuigbouwkundig project kunnen we bij Visser & Smit Hanab zelf engineeren.
content_image_1

Van plan tot project

De afdeling Engineering beschikt over alle instrumenten en vaardigheden om van een idee een plan te maken en van een plan een project. We beheersen alle facetten van het ontwerp en engineeringsproces: van initiatief en haalbaarheid tot omschrijving en voorontwerp en van tender- of inschrijvingsontwerp tot basis of definitief ontwerp. Heeft de opdrachtgever al een definitief ontwerp, dan werken we dit op detailniveau verder uit tot uitvoeringsontwerp. De combinatie van onze ervaring, de wettelijke eisen en de inbreng van onze opdrachtgevers levert telkens een optimaal eindproduct op.

CE-Markering

Ontwerp is niet het enige waar Engineering voor ‘tekent'. De afdeling is er ook verantwoordelijk voor dat de installatie aan alle gestelde eisen voldoet. Onze ingenieurs maken dan ook gebruik van ons kwaliteits- en controlesysteem en ontwerpen volgens de eisen van de Europese regelgeving (CE-markering). De markering betekent dat een ‘product' voldoet aan de eisen voor veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

 

Meer informatie

Kunnen wij helpen van een idee een plan te maken? Of van een plan een project? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je alleen opzoek bent naar meer informatie over onze engineeringsafdeling.
+