icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Olie-, gas- en petrochemische installaties

Raffinaderijen, tankterminals en (petro)chemische fabrieksterreinen. Het werken in kritieke industriële complexen vergt vakmanschap en extra alertheid op veiligheid. Industriële processen moeten ongehinderd doorlopen. Onverwacht stilvallen is geen optie.

Piping

Met ruime ervaring in de bovengrondse piping en het vernieuwen van buizenstelsels en installaties op industriële complexen is Visser & Smit Hanab bepaald geen onbekende voor de (petro)chemische industrie. Maar ook het ‘afvangen' van CO2 en het inspecteren en schoonmaken van leidingen met behulp van ‘intelligent pigging' en de juiste milieu- en werkvergunningen behoren tot onze specialisaties.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over Olie-, gas- en petrochemische installaties of heb je vragen over een concreet project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Samen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen?

Voor de regio Botlek kun je Remco Palm, bedrijfsleider Industrie mailen; r.palm@vshanab.nl

Voor de regio Halfweg is Marco Bolk de bedrijfsleider Industrie je aanspreekpunt; m.bolk@vshanab.nl

Noel Nolten is op Chemelot in Geleen de bedrijfsleider van Industrie; n.nolten@vshanab.nl