icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hoogspanning

Hoogspanning stroomt door de vezels van ons bedrijf. Door het groeiende elektriciteitsverbruik stijgt de vraag naar nieuwe kabelnetwerken en aansluitingen. Visser & Smit Hanab voldoet aan de vraag en realiseert hoogwaardige hoogspannings verbindingen. Boven- en ondergronds, in kustwateren en op land, via open ontgraving en boring.

Expert in hoogspanning

De aanleg van een hoogspanningsnet vergt specifieke ervaring en deskundigheid. Vanwege het gewicht en de lengte van de kabels maar ook vanwege de omstandigheden waaronder kabels moeten worden aangelegd. Visser & Smit Hanab is een expert op het gebied van ondergrondse transportverbindingen voor hoogspanning. Van ontwerp tot engineering en van realisatie tot onderhoud.


Kabels van 50 tot 400 kV, reconstructie van gas- en oliedrukkabels, boren en intrekken van hoogspanningskabels bij waterkruisingen (bijvoorbeeld Westerschelde, Nieuwe Waterweg ), outfalls en landfalls in kustwateren... Visser & Smit Hanab doet het.

Speciale technieken

Voor de aanleg van hoogspanningskabels werken we altijd met de nieuwste technieken en het meest moderne materieel . We gebruiken bagger-, boor- en legtechnieken die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld. Bovendien beschikken we over een ervaren ploeg professionele, vakbekwame mensen die altijd werken volgens de geldende eisen en kwaliteitsnormen. We zijn onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834, VCA-P en KiWA CKB gecertificeerd.

Meer informatie

Kunnen wij assisteren bij nieuwbouw of reconstructie van hoogspanningsverbindingen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.