icon-arrow-right
HomeActiviteitenKabelsHoogspanningsmontage

Hoogspanningsmontage

Naast de aanleg van hoogspanningskabels verzorgt Visser & Smit Hanab ook de midden- en hoogspanningsmontage tot 170 kV. We realiseren verbindingen en aansluitingen maar verzorgen ook het elektrisch en optisch testen van de installaties. Van de energiesector tot de petrochemische industrie en van offshore installaties tot installaties voor rail infra en kabelfabrikanten.

Kabelmontage

Verbindingsmogelijkheden

Van papier-loodgeïsoleerde kabels tot kunststof (PE, XLPE, EPR) en oliedrukkabels. Onze professionele en vakbekwame mensen hebben ervaring met uiteenlopende typen kabels en vele soorten moffen, connectoren en eindsluitingen. Van ABB Kabeldon tot Raychem en van Euromold tot NKT Cables.

kabelmontage

Testen

Bij Visser & Smit Hanab leveren we graag een perfecte installatie op. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen we naast de hoogspanningsmontage dan ook het testen van de installaties. We hebben de kennis en ervaring van zowel elektrische als optische tests die we on-site uitvoeren. Bijvoorbeeld: een weerstandsmeting, megger test, manteltest,  VLF test, deelontladingsmeting of reflectiemeting.

kabelmontage

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoogspanningsmontage of over het testen van installaties? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen en adviseren graag. Mail naar onze bedrijfsleider Terminiations Tom Dohmen, t.dohmen@vshanab.nl

+