icon-arrow-right

Gasleidingen

Gasleidingen voor transport of distributie. Nieuwbouw of reconstructie, boven- of ondergronds, meters of kilometers... Visser & Smit Hanab is een specialist in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van stalen hoge- en lagedrukgasleidingen in uiteenlopende diameters en lengtes.

  

ACT.Leidingen.MeedenOmmen

Gasleiding op maat

Geen gasleiding is gelijk. Lengte en verloop van het tracé, bodemstructuur en condities, greenfield of brownfield, kruisingen van (water)wegen of spoorlijnen, boringen, land- en outfalls. Ieder project is uniek en Visser & Smit Hanab levert dan ook altijd een maatwerk oplossing. Van idee tot engineering en van realisatie tot beheer en onderhoud.

ACT.Leidingen.gasleiding1

Gekwalificeerd en gecertificeerd

Voor de aanleg van gasleidingen beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise over alle typen leidingen. Visser & Smit Hanab werkt altijd volgens de veiligheidseisen, houdt zich aan de geldende NEN-normen en is onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834, VCA-P en CKB gecertificeerd.

Gasleiding

Meer informatie?

Meer informatie over nieuwbouw of reconstructie van gasleidingen? Neem gerust contact op met Gerard Jonkergouw, commercieel manager Leidingen; g.jonkergouw@vshanab.nl

 

+