icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Storingen en onderhoud

Beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daar gaat het om bij de levering van energie, water of chemische (brand)stoffen. Stilstand en storingen kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Visser & Smit Hanab biedt dan ook een pakket diensten aan voor onderhoud en het verhelpen van storingen.

Storingsdienst

Bij een storing adviseren we over eventuele reparatie en de planning daarvan. Binnen één uur na melding zijn onze mensen onderweg, inclusief een ‘storingscontainer' met ‘eerste-uurgereedschappen en voorzieningen. In overleg met de klant gaan we indien nodig direct tot actie over. We bieden diverse aanvullende modules: van assistentie bij het indammen van olielekkages tot spare- partservice en van het aanleggen van bypasses tot noodreparaties. Onze vakbekwame storingsdienst beschikt over alle certificaten die nodig zijn bij werkzaamheden aan pijpleidingen.

Meer informatie

Meer informatie over de mogelijkheden van onderhoud en onze storingsdienst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.