HomeActiviteitenLeidingenWarmte- en koudeleidingen

Warmte- en koudeleidingen

Leiding over Noord. De Nieuwe Warmteweg (DNWW). Duurzame projecten die bijdragen aan CO2-reductie zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Visser & Smit Hanab levert graag een bijdrage met de engineering en aanleg van warmte- en koudeleidingen.

ACT.LEIDINGEN.Warmteleiding.DNWW

Van ontwerp tot onderhoud

Industriële restwarmte inzetten voor stadsverwarming. Opslag van warmte en koude. Transport over tientallen kilometers of lokale ondergrondse opslag. Wat de vraag ook is, Visser & Smit Hanab denkt mee over de juiste oplossing. Boven- of ondergrondse warmte- en koudeleidingen. In het open veld of in stedelijk gebied. Met of zonder boringen voor het kruisen van (water)wegen of spoorlijnen. We hebben de expertise en kennis in huis om samen met onze opdrachtgevers zowel kleine als grote multidisciplinaire projecten te realiseren. Van idee tot engineering en van uitvoering  tot onderhoud.

geisoleerde leiding Strijp S

Professionals

Bij de aanleg van geïsoleerde stalen leidingen (staal-PUR-PE of staal-in-staal) voor warmte en koude transport passen we de nieuwste technieken toe en maken gebruik van modern materieel. Bovendien beschikken we over een gemotiveerde ploeg professionele en vakbekwame medewerkers. We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en de geldende NEN-normen. Daarnaast zijn we onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834, VCA-P en KiWA CKB gecertificeerd.

Meer informatie

Meer weten? Of van gedachten wisselen over de mogelijkheden van warmte- en koudeprojecten? Neem dan gerust contact op met onze commercieel manager Gerard Jonkergouw per mail; g.jonkergouw@vshanab.nl

+