icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Gestuurd avegaar boren

Avegaar gestuurde boringen zijn de oplossing als het op precisiewerk aankomt. Wordt het centimeterwerk en vereist een project maximale nauwkeurigheid? Visser & Smit Hanab heeft veel kennis van gestuurd avegaar boren.

Maximale precisie

Gestuurd avegaar boren is met name geschikt voor boringen met een bescheiden schaalgrootte. Om de maximale precisie te bereiken, zijn het vooral buizen met een diameter van 10 tot maximaal 100 centimeter en boringen met een lengte van maximaal 100 meter die zich voor avegaar gestuurde boringen lenen. De boormethodiek is zowel boven als onder het grondwaterpeil bruikbaar.

Camerawerk

Avegaar gestuurde boringen worden uitgevoerd door middel van pilotbuizen met een optische doorgang, stuurkop, theodoliet met ingebouwde camera en een monitor. Specialistenwerk dat om experts vraagt. Met eigen ontwerpers, geologen, engineers, boormeesters en materieeldeskundigen en state of the art equipment verenigt Visser & Smit Hanab alle benodigde kennis, kunde en materieel.

Meer informatie

Zoek je meer informatie over Gestuurd avegaar boren of heb je specifieke vragen over een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren graag!