icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Outfalls & Landfalls

Uitmondingen (outfalls) en aanlandingen (landfalls) zijn bepaald niet voor beginners. Uitdagende condities en vaak talrijke tijdelijke voorzieningen vereisen vakkennis en vakmanschap. Visser & Smit Hanab heeft internationale ervaring met de aanleg van oever- en kustpassages.

Leidingen en kabels uit zee

Het ‘aanlanden' van kabels en leidingen voor gassen, vloeistoffen en mantelbuizen voor datakabels. Uitmondingen voor koel- en afvalwater of geboorde offshore-constructies. Outfalls en landfalls bestrijken een scala aan activiteiten, waarin omgevingsfactoren een sleutelrol spelen. Bodemcondities, infrastructuur en technische specificaties zijn criteria voor het bepalen van de meest geschikte boormethode en projectaanpak.

De juiste methode

Outfalls en landfalls vragen om gedegen materiaal. Visser & Smit Hanab beschikt over specialistisch drijvend materieel als lierenpontons en past boormaterieel en -materiaal aan de condities en ondergrond aan. Robuuste rotsen, een drassig moeras of een spokende zeewind: met uitgebreide kennis van geologie, grondmechanica, engineering en uitvoering kiezen we altijd voor de meest geschikte boormethode.

Meer informatie

Meer informatie over Outfalls & Landfalls? Of zoek je advies bij een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op.