icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Warmte; transportleidingen en netwerken

De wereld is hard aan het veranderen. Doel van Visser & Smit Hanab is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers een  bijdrage te leveren aan de energietransitie.  Visser & Smit Hanab heeft haar warmte activiteiten in een nieuwe afdeling Warmte gebundeld om focus, kwaliteit en kwantiteit  op het gebied van ontwerp & aanleg van warmteleidingen te kunnen garanderen.

Met 35 jaar ervaring gesteld voor de energietransitie

Leiding over Noord. De Nieuwe Warmteweg (DNWW). Duurzame projecten die bijdragen aan CO2-reductie zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Visser & Smit Hanab levert graag een bijdrage met de engineering en aanleg van warmte- en koudeleidingen.De afdeling Warmte is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van warmteleidingen voor transport en distributie, voor nieuwbouw en reconstructie, zowel boven- als ondergronds. Visser & Smit Hanab is een specialist in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van stalen en kunststof  warmte- en koude leidingnetten in uiteenlopende diameters en lengtes.

 

Visser & Smit Hanab ontwerpt, bouwt en onderhoud warmtenetten. Vanzelfsprekend leggen wij ook warmtenetten aan voor de kleine- en grote warmtenetwerk bedrijven. Wij doen dit zowel op basis van traditionele contractvormen als ook middels moderne contractvormen (Bouwteam, UAV-GC). Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ontwerp en aanleg van warmte leidingen heeft V&SH grote deskundigheid in huis.

 

 

Gekwalificeerd, gecertificeerd en allround

Voor de aanleg van warmteleidingen beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met kennis van- en expertise over alle typen warmteleidingen. V&SH beschikt over eigen VEWA erkende medewerkers en gecertificeerde Isoleerders. Visser & Smit Hanab werkt altijd volgens de veiligheidseisen, houdt zich aan de geldende NEN-normen en is onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834, VCA-P en CKB gecertificeerd.

Van ontwerp tot onderhoud

Industriële restwarmte inzetten voor stadsverwarming. Opslag van warmte en koude. Transport over tientallen kilometers of lokale ondergrondse opslag. Wat de vraag ook is, Visser & Smit Hanab denkt mee over de juiste oplossing. Boven- of ondergrondse warmte- en koudeleidingen. In het open veld of in stedelijk gebied. Met of zonder boringen voor het kruisen van (water)wegen of spoorlijnen. We hebben de expertise en kennis in huis om samen met onze opdrachtgevers zowel kleine als grote multidisciplinaire projecten te realiseren. Van idee tot engineering en van uitvoering  tot onderhoud.

 

Meer informatie?

Meer informatie over engineering en/of aanleg van warmteleidingen? Neem gerust contact op met Gerard Jonkergouw, commercieel manager Warmteleidingen; g.jonkergouw@vshanab.nl