HomeActiviteitenWarmte; transportleidingen en netwerken

Warmte; transportleidingen en netwerken

De wereld is hard aan het veranderen. Doel van Visser & Smit Hanab is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers een  bijdrage te leveren aan de energietransitie.  Visser & Smit Hanab heeft haar warmte activiteiten in een nieuwe afdeling Warmte gebundeld om focus, kwaliteit en kwantiteit  op het gebied van ontwerp & aanleg van warmteleidingen te kunnen garanderen.

Met 35 jaar ervaring gesteld voor de energietransitie

De afdeling Warmte is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van warmteleidingen voor transport en distributie, voor nieuwbouw en reconstructie, zowel boven- als ondergronds. Visser & Smit Hanab is een specialist in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van stalen en kunststof  warmte- en koude leidingnetten in uiteenlopende diameters en lengtes.

 

Visser & Smit Hanab ontwerpt, bouwt en onderhoud warmtenetten. Vanzelfsprekend leggen wij ook warmtenetten aan voor de kleine- en grote warmtenetwerk bedrijven. Wij doen dit zowel op basis van traditionele contractvormen als ook middels moderne contractvormen (Bouwteam, UAV-GC). Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ontwerp en aanleg van warmte leidingen heeft V&SH grote deskundigheid in huis.

 

 

Gekwalificeerd en gecertificeerd

Voor de aanleg van warmteleidingen beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met kennis van- en expertise over alle typen warmteleidingen. V&SH beschikt over eigen VEWA erkende medewerkers en gecertificeerde Isoleerders. Visser & Smit Hanab werkt altijd volgens de veiligheidseisen, houdt zich aan de geldende NEN-normen en is onder andere ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834, VCA-P en CKB gecertificeerd.

 

Meer informatie?

Meer informatie over engineering en/of aanleg van warmteleidingen? Neem gerust contact op met Gerard Jonkergouw, commercieel manager Warmteleidingen; g.jonkergouw@vshanab.nl

+