icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Corona-proof training HV monteurs

Actueel | 21 april 2020
Vandaag zijn de trainingen gestart voor het Offshore Borssele II project. Vanwege het Covid-19 virus, hebben we samen met de V&SH bedrijfsschool in Hoogeveen de trainingslocatie voor een productcertificering van onze HV monteurs zo ingericht dat ten alle tijden de anderhalve meter afstand kan worden volgehouden.

Voorbereidingen op project Borssele II

Het gaat om een Product certificaat: TE RSTF 72,5 kV De training en certificering wordt op de kabel uitgevoerd die ook gebruikt en geïnstalleerd is op het Borssele II project.  Vanwege de maatregelen  trainen de monteurs apart van elkaar, en kunnen de trainers achter het plexiglas blijven staan om de werkstukken te bekijken. Als een van de trainers handelingen voor moet doen, wordt het werkstuk direct op een grootscherm geprojecteerd. Zodat de monteurs niet rond de werkbank van de trainers hoeven te staan. In totaal zullen de komende 3 weken 20 Hoogspanning monteurs een 3 daagse training volgen, die wordt afgesloten met een praktijk examen. Met dank aan Arnold Bosma en Gerard Meijster die de trainingen aan hun collega's verzorgen.