icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

V&SH Distributie tekent 8-jarig combicontract

Actueel | 21 oktober 2022

Het team van Distributie heeft 19 oktober een langlopend contract getekend met de betrokken partijen voor net-gerelateerde werkzaamheden regio West voor Dunea en Stedin. Wij zijn hier bijzonder trots op en zien uit naar de uitvoering van deze werkzaamheden. Met dank aan onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in V&SH Distributie.

Vervanging en uitbreiding in verband met de energietransitie

De werkzaamheden zijn in het gebied Haaglanden: Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer. De waarde van het contract is 15 miljoen euro aan werk per jaar. Het eerste jaar doen we vooral gas en water vervangingsprojecten. Dit heeft te maken met de aanwijzing die Stedin heeft gekregen om het brosse materiaal (grijsgietijzer) te vervangen in verband met veiligheidsrisico’s. In de loop van 2023 zullen we ook steeds meer elektra uitbreidingswerk gaan krijgen. Het net zal moeten worden uitgebreid om aan de vraag te voldoen mede door de energietransitie naar duurzame energie. 

Met ons team in de regio West gaan we dit contract uitvoeren. Als basis zal de locatie aan de Giessenweg dienen, van waaruit we alle Stedin contracten doen. Anton de Ruwe is de projectleider voor dit contract en in de groei van het contract zal er nog een projectleider bij komen. Alexander Cooijmans is als contract en implementatiemanager betrokken bij de implementatie. Teus Verhoeven is de operationeel manager van de locatie Rotterdam en Sanne de Graaf de bedrijfsleider voor de regio West. We zijn heel blij met het vertrouwen en zijn al volop bezig met de implementatie en de groei van het werkpakket.

 

• Foto met de opdrachtgevers en directieleden van de aannemers erop.
• Foto met alle deelnemers aan de aanbesteding van tactisch en strategisch niveau.
• Foto met: Anton de Ruwe (projectleider MDSO), Sanne de Graaf (bedrijfsleider regio west), Alexander Cooijmans (contractmanager), Angelique Sterken (manager bedrijfsbureau) en Geert Hendriks (directeur V&SH Distributie)

Foto's Mark Muus