icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ervaren projectleider ondergrondse infra

Actueel | 07 maart 2022
V&SH is de aannemer voor grote ondergrondse infraprojecten. Wil jij bij ons mooie bedrijf komen werken? Voor onze vestiging in Veendam zoeken we een ervaren projectleider/projectmanager verantwoordelijk voor de realisatie van onze ondergrondse leidingprojecten. Vanaf het moment van gunning tot en met een uitmuntend eindresultaat ben jij verantwoordelijk voor het proces. Uiteraard werk je hiertoe nauw samen met de afdelingen, calculatie, HSE, werkvoorbereiding, QC en uitvoering. In deze rol leg jij verantwoording af aan de bedrijfsleider.

Energiek en ervaren in multidisciplinaire projecten

Je bent een ervaren projectleider/projectmanager, die graag het voortouw neemt in multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket de beoogde resultaten te behalen. Zonder concessies op veilig werken, grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken.

Kijk HIER voor de vacature en solliciteer!