icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ervaren uitvoerders gaan deze uitdaging aan!

Actueel | 09 september 2022

Binnen Visser en Smit Hanab zijn wij op zoek naar energieke, proactieve uitvoerders die onze projecten van aanvang tot oplevering begeleiden. Ben jij een uitvoerder op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of een ervaren voorman op zoek naar een volgende stap?

Verantwoordelijkheid dragen doen we allemaal

De naam zeg het al; je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten. Maar geen zorgen, dit doe je niet alleen! Dagelijks ben je met je collega’s, partners, onderaannemers en je opdrachtgevers bezig om de uitvoering goed te laten verlopen.

Verantwoordelijkheid? Dat heb je zeker. In deze afwisselende functie denk jij mee in de voorbereiding van projecten en je bent proactief op het gebied van veiligheid en houdt altijd rekening met de omgeving of dit nu in een stedelijk gebied is of buiten in het veld. Je stuurt het uitvoeringsteam aan om een goede kwaliteit af te leveren binnen een betrouwbare planning. Met de juiste materialen, een gemotiveerd team en een uitdagend project zorg jij dat het op tijd, binnen budget en met de juiste kwaliteit wordt opgeleverd!

Klik HIER om de vacature te lezen en te reageren!