icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

John Buitenkamp krijgt Veiligheidspluim

Actueel | 01 september 2020
V&SH monteur John Buitenkamp krijgt een pluim van Jan de Ruiter (voorzitter Raad van Bestuur VolkerWessels). John werkt mee aan project Stikstof mengstation Zuidbroek 2 voor Gasunie. Hiermee zet VolkerWessels ieder kwartaal medewerkers die voorbeeldgedrag op het gebied van veiligheid vertonen in het zonnetje. De beloning bestaat uit een dinercheque en een ingelijste pluim.

Zien, bespreken en melden

John is op de bouwplaats een voorbeeld als het aankomt op het veilig coaten en afvonken van leidingen. Ook bij het aanslaan van lasten neemt hij de veiligheidsmaatregelen in acht en meldt onveilige situaties met onze WAVE-app. In deze app kunnen medewerkers elkaar overigens ook een pluim, lees compliment geven bij goed voorbeeldgedrag op gebied van veiligheid.

Visser & Smit Hanab vindt het heel belangrijk dat alle medewerkers zich bewust zijn van de veiligheidsrisico's op de projecten en werken. Naast signaleren en aanspreken kunnen we ook allemaal leren van elkaar door te registreren. Deze registratie gebeurt in de WAVE app en wordt maandelijks meegenomen in rapportages die alle medewerkers maandelijks toegestuurd krijgen. (MARAP)