icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kabelactiviteiten gebundeld met Volker Energy Solutions

Actueel | 05 november 2021

Om de klanten op het gebied van kabelinfrastructuur en hoogspanningsstations nog beter te ondersteunen, efficiënter te bedienen en volledig te ontzorgen, bundelen wij de kabelactiviteiten van Visser & Smit Hanab met de activiteiten van Volker Energy Solutions.

Het volledig ontzorgen van onze klanten

Visser & Smit Hanab is al ruim 150 jaar actief op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur.  Samen met onze klanten willen wij de energietransitie realiseren en versnellen. Sinds 2018 maakt Volker Energy Solutions als één van drie Business Units deel uit van Visser & Smit Hanab naast V&SH Distributie en V&SH Warmte | Leidingen | Industrie. 

Om de klanten op het gebied van kabelinfrastructuur en hoogspanningsstations nog beter te ondersteunen, efficiënter te bedienen en volledig te ontzorgen, bundelen wij de kabelactiviteiten van Visser & Smit Hanab met de activiteiten van Volker Energy Solutions. Samen gaan wij vanaf november verder onder de naam Volker Energy Solutions, als business unit en dochterbedrijf van Visser & Smit Hanab binnen het concern van Koninklijke VolkerWessels.

Dé hoogspanningspartner: Volker Energy Solutions

Volker Energy Solutions is dé expert op het gebied van complexe hoogspanning in ontwerp, realisatie en onderhoud van hoogspanningsstations voor publieke en private klanten. De energietransitie zorgt voor een steeds grotere vraag naar elektriciteit bij eindgebruikers en leveranciers waarbij de markt steeds vaker zelf haar eigen verbinding en station moet organiseren. Door het toevoegen van de kabelactiviteiten is Volker Energy Solutions dé hoogspanningspartner omdat wij het complete pakket kunnen aanbieden vanaf haalbaarheidsstudie tot en met het realiseren en onderhouden van hoogspanningstracés en -stations. 

Samen zijn we sterker en brengen we letterlijk onder onze slogan Visser & Smit Hanab brengt energie de energie van het net naar de klant of van de klant naar het net. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij u alle voordelen kunnen laten zien van de bundeling van activiteiten.