icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuw logo voor Visser & Smit Hanab en heel VolkerWessels

Actueel | 20 april 2022

Vanaf 21 april 2022 zijn Visser & Smit Hanab, Volker Energy Solutions, VSKR en PLC samen met (bijna) alle VolkerWessels werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen die garant staan voor complete oplossingen.

Diversiteit blijft bestaan

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Met de slogan "brengt energie" in ons Visser & Smit Hanab en Volker Energy Solutions logo willen we herkenbaar zijn en de missie van ons bedrijf overbrengen.

Omdat VolkerWessels de diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen het concern koestert, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam maar zijn ze vanaf nu herkenbaar aan het nieuwe beeldmerk en dezelfde huisstijl.

Visueel nu herkenbaar als onderdeel van VolkerWessels

Dit betekent voor ons dat wij voortaan het nieuwe beeldmerk zullen voeren, in combinatie met onze eigen vertrouwde naam. Voor u als relatie, verandert er dan ook niets, wij blijven dezelfde betrouwbare en vakkundige partner. Net als voorheen zijn we er trots op dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging wordt het voor ons intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf.