icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vacature Tendermanager

Actueel | 19 maart 2020

Wil jij uitdagende projecten binnen halen door scherpe aanbiedingen te schrijven op basis van wat de opdrachtgevers vragen? Dan is Visser & Smit Hanab op zoek naar jou! Tendermanager binnen het team van het Bedrijfsbureau Warmte | Leidingen | Boren

Jij snapt waarmee onze aanbieding de klant triggert

Word jij ons nieuw commercieel talent?

Ben jij ondernemend, creatief, commercieel en een teambuilder en sta je te popelen om samen met het tenderteam van Visser & Smit Hanab de vraag van de klant te achterhalen, te doorgronden en om deze vervolgens te vertalen naar een winnende aanbieding? Heb jij ruime ervaring als tendermanager in multidisciplinair middelgrote / grote projecten bij voorkeur in de technische industrie? Dan zoeken wij jou!

Je komt te werken op de afdeling bedrijfsbureau WLB op het hoofdkantoor van Visser & Smit Hanab in Papendrecht. Het team bestaat uit 15 enthousiaste en gedreven collega’s die samen met jou mooie projecten gaan realiseren. Het gaat hierbij om tendervraagstukken ten aanzien van ondergrondse infrastructuur.

Als Tendermanager binnen Visser & Smit Hanab signaleer je commerciële kansen, ben je inhoudelijk scherp en weet je gedetailleerde informatie te vertalen naar klantgerichte, creatieve en commerciële teksten. Je bewaakt de voortgang van de tender in tijd, budget, kwaliteit, organisatie, scope en risico’s. Het gehele tenderproces valt onder jouw verantwoordelijkheid. Van prijsvorming tot indiening, van contact met opdrachtgever tot rapportage aan de directie en van contractbespreking tot overdracht aan het uitvoeringsteam.

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding en ervaring opgedaan binnen projectorganisaties. Daarnaast heb je kennis van diverse contractvormen.

Jouw gezonde dosis scoringsdrang weet je effectief om te zetten in resultaatgerichtheid en creativiteit. Het winnen van tenders levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van ons bedrijf. Dat gegeven schrikt jou niet af, sterker nog: het motiveert de ondernemer in jou nog eens extra.

Wat bieden wij jou

Naast een goede werksfeer in een enthousiast team bieden jou een arbeidscontract zonder proeftijd met goede arbeidsvoorwaarden en een mooie toekomst waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Ook bieden wij jou opleidingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband en een laptop en mobiele telefoon.

Wij van Visser & Smit Hanab zijn klaar voor de toekomst!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet, klik hier

Heb je vragen over de vacature of over de procedure? Deze kan je stellen aan Anne Greven | Recruiter via 0611274305 of stuur een mail naar anne.greven@volker-es.nl.