icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Film Walstroominstallatie Rozenburg

Actueel | 04 november 2020

Visser & Smit Hanab legt voor de schepen van Heerema Marine Contractors een walstroominstallatie aan in het Calandkanaal, de vaste aanlegplek van deze schepen. Dit betekent een enorme verbetering op gebied van milieu- en geluidsoverlast voor de omgeving.

Samenwerking tussen Distributie en Boren met eigen Engineering

Gezamenlijk project voor onze afdeling Distributie die het kabeltracé heeft aangelegd, onze afdeling Boren die de 2 HDD's heeft gemaakt naar de meerpalen, en dit alles met behulp van eigen Engineering. De film is gemaakt bij het intrekken van de mantelbuizen en bevestiging naar de palen. Het kabeltracé ligt er al. Distributie maakt verder alle verbindingen. In de toekomst worden de kabels doorgetrokken naar de windmolens op de landtong Rozenburg, waardoor het project nog duurzamer wordt.