Duurzaamheid

WarmCO2, OCAP, De Nieuwe Warmteweg (DNWW), Leiding over Noord, Stoompijp Botlek. Dat duurzaamheid bij Visser & Smit Hanab geen loze kreet is, bewijst onze lijst met duurzame projecten. Duurzaam ondernemen is voor ons geen verplichting, maar een vanzelfsprekendheid.

 

 

Planet fit

Duurzame ontwikkeling

Het milieu en de zorg voor de wereld van morgen is onze verantwoordelijkheid. Slechts voldoen aan de wet- en regelgeving vinden we bij Visser & Smit Hanab dan ook niet voldoende. Wij willen altijd meer. Naast het zo veel mogelijk voorkomen van lucht-, water- en bodemverontreiniging en geluids- en andere hinder, werken we daarom graag aan innovatieve projecten die een duurzame bijdrage leveren aan de samenleving.

 

 

content_image_1

ISO 14001

Visser & Smit Hanab heeft ambities op het gebied van milieu. Ons milieumanagementsysteem helpt bij het waarmaken van deze ambities. Het systeem voldoet aan NEN-EN-ISO-14001:2015 en wordt periodiek door onafhankelijke instanties getoetst.

 

 

VolkerWessels Duurzaamheidsverslag

Onze visie en duurzame ambities komen overeen met die van ons moederbedrijf VolkerWessels. We zijn trots op de bijdragen van het bedrijf aan een betere leefomgeving. Maar we beseffen ook dat de activiteiten van ons concern van invloed zijn op onze samenleving.

 

Welke bijdragen we leveren en wat de invloed van onze bedrijfsvoering is, presenteren we in het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag.

VolkerWessels Stad van de Toekomst

+