icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Air Liquide beloont V&SH Industrie met Safety Award

Actueel | 09 november 2018
Het succes van een project wordt gemeten aan de hand van vier indicatoren; Veiligheid, Kwaliteit, Planning en Financiën. Die laatste twee zijn een afgeleide van Veiligheid en Kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering van een project. Immers, als er tijd en aandacht wordt besteed aan veiligheid en kwaliteit in de breedste zin van het woord, is de kans groot dat een planning altijd wordt gehaald en het project resulteert in een positief financieel resultaat. De tijd nemen voor een goede voorbereiding en inplannen van voldoende capaciteit met de juiste competenties is de sleutel tot succes.

Dat hebben onze collega's die het afgelopen jaar gewerkt hebben voor onze klant Air Liquide dan ook ruimschoots bewezen! Goede, hoogwaardige voorbereiding en uitvoering met een zeer enthousiast en gemotiveerd team heeft er voor gezorgd dat de projecten op tijd opgeleverd zijn met mooie financiële resultaten. Maar het belangrijkste is dat al deze projecten veilig uitgevoerd zijn. Op het gebied van veiligheid hebben we ook pro-actief meegedacht met de klant en dat heeft erin geresulteerd dat het team van Eric Schneider een Safety Award heeft ontvangen van Air Liquide voor de samenwerking in 2017-2018.

Ondanks dat veilig werken standaard moet zijn in de uitvoering van onze projecten mogen we super trots zijn dat dit ook wordt gezien en gewaardeerd door onze klant.