icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni aanstaande

Actueel | 01 juni 2015
Op zaterdag 13 juni aanstaande wordt er van 10.00-15.00 uur weer een landelijke Dag van Bouw georganiseerd. Op deze dag kan er op diverse bouw- en infraprojecten een kijkje genomen worden.   

Project A4

Dit is onder andere mogelijk op het project A4 Schiedam-Delft. Visser & Smit Hanab is binnen dit project verantwoordelijk voor onder andere de aanleg van de droge blusleiding in de verdiepte ligging en een aantal leidingen.

Naast het bezoeken van bouw- en infraprojecten is het ook mogelijk een kijkj ete nemen achter de schermen van de ondergrondse infratechniek  

GOA Leidingtechniek/SPG

Naast het bezoeken van bouw- en infraprojecten is het ook mogelijk een kijkje te nemen achter de schermen van de ondergrondse infratechniek door een bezoek te brengen aan de praktijkinstructielokalen van GOA Leidingtechniek/SPG. Dit is mogelijk in Nieuwleusen, Heerhugowaard, Nieuwegein en Heerjansdam.

 

Kijk voor meer informatie over alle opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl