icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Elkaar leren kennen binnen VolkerWessels

Actueel | 03 juli 2017
Om de samenwerking tussen de zusterbedrijven van VolkerWessels te bevorderen is V&SH uitgenodigd door Vialis om zich op een kennissessie van 29 juni te presenteren aan de medewerkers van Vialis. De volgende zusterbedrijven zijn gevraagd om zich te presenteren: VW-Telecom, Traffic Service Nederland, Visser & Smit Hanab en Railcom. Gerard Jonkergouw en Geert Hendriks zijn deze dag voor ons aanwezig geweest met een presentatie en enthousiaste uitleg van onze activiteiten en mogelijkheden zodat de aanwezigen nu weten wat V&SH kan en waar we mee bezig zijn.

Samenwerking een boost geven

Vialis geeft aan terug te kijken op een leerzame én energieke middag.Wij hebben de overtuiging dat we hiermee de onderlinge samenwerking versterkt hebben.

Op de foto het hele team van Vialis, de gastsprekers, organisatie en deelnemers.