icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Game mee 22 februari op onze Inhousedag voor Traineeship

Actueel | 09 januari 2018
Onze manier van werken vraagt om bijzondere mensen. Mensen die verder denken dan de bestaande oplossingen. Heb jij het in je om ons en jezelf op een hoger plan te brengen en ben je net of bijna afgestudeerd in een technische richting HBO+ of WO? Tijdens de Inhouse dag op 22 februari spelen we de Project Game en praten we je graag bij over de verschillende mogelijkheden om trainee te worden.

Play the Project Game

Verruil je studentenleven voor een dag voor de functie van projectleider of andere teamrol in The Project Game tijdens onze Inhouse dag. Binnen het spel deel jij de lakens uit bij bijvoorbeeld de bouw van de energie infrastructuur voor een windmolenpark. Hoe stel je je team samen en hoe ga je om met een aanvraag voor versnelde oplevering en meerwerk. Je rapporteert aan het hoger management en gaat de strijd aan met diverse andere teams om het project zo goed mogelijk op te leveren.

Alvast meer weten? Klik hier.