icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Het belang van goede onderaannemers

Actueel | 17 april 2019
Het leveranciersontbijt 2019 was dit jaar in Harderwijk. Onze belangrijkste leveranciers van diensten, lees onderaannemers zijn gevraagd om met ons mee te denken over de veiligheid op onze werken en met name in het kader van “Van Aanspreken Naar Afspreken”. Na de opening van CEO Robert Koole zijn er presentaties gegeven over Veiligheid, AVG en is het VolkerWessels WAVE-programma besproken. De afdeling Inkoop heeft het inkoopproces toegelicht en is er aandacht aangeven aan het belang van kwalificatie van leveranciers alvorens een contract wordt afgesloten.

Gebruik maken van elkaars krachten

Interessant onderdeel van het programma was de interactieve sessie met leveranciers en onze directie over het thema; wat gaat goed, wat kan beter met behoud van de goede samenwerking en met het gebruikmaken van elkaars krachten. Een van de conclusie was dat communicatie in geval van incidenten naar onze leveranciers toe zo vroeg mogelijk moet plaatsvinden, maar zeker ook andersom. Hierbij is het belang dat wij hechten aan MOHS meldingen uitgebreid besproken.
V&SH kreeg een pluim over het verstrekken van de veiligheidskleding op projecten, die in de juiste maten klaar ligt voordat de werkzaamheden aanvangen. Dit benadrukt het belang dat wij hechten aan een eenduidige uitstraling ook in houding, gedrag, veiligheidsbewustzijn en  veilig handelen.