icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Visser & Smit Hanab dingt mee naar No-Dig Award

Actueel | 29 augustus 2012

Tijdens het No Dig Event (3 & 4 oktober 2013) wordt op 3 oktober de NSTT No Dig Award 2013 uitgereikt in Expo Haarlemmermeer. Deze prijs wordt jaarlijks door een deskundige jury toegekend aan een organisatie die op een bijzondere wijze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en toepassing van sleufloze technieken. Visser & Smit Hanab zet in op het probleemloos boren voor stadsverwarming waarbij de lengte van de leiding voor Visser & Smit Hanab geen probleem is! (referentie boring onder Katendrecht) Het No Dig Event is interessant voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden en toepassingen van sleufloze technieken.

Boring onder Katendrecht

Visser & Smit Hanab dingt mee naar de award met de horizontaal gestuurde boring onder Katendrecht die in maart 2013 is gerealiseerd. Deze boring is onderdeel van de aanleg van De Nieuwe Warmteweg in Rotterdam.   

Het No Dig Event is interessant voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden en toepassingen van sleufloze technieken.

 

Beurs - Gratis Toegang

De toegang voor deze beurs is gratis, het is wel noodzakelijk om je vooraf te registreren via deze link
Bezoekers zijn ook van harte welkom op de netwerkborrel tijdens de NSTT No Dig Award uitreiking.

Visser & Smit Hanab is tijdens dit tweedaagse event als exposant te vinden op standnummer 30!