icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Odoo: de nieuwe uitvoeringstool

Actueel | 07 april 2017

Aansluiten van huishoudens op het gas- en elektra kan nu nog sneller en alle administratieve afhandelingen kunnen direct uitgevoerd worden. Want het is zover, Visser & Smit Hanab Distributie beschikt over een digitale uitvoeringstool die de businessunit in staat stelt om opdrachten en projectinformatie op automatische wijze te ontvangen en te versturen.

Alles met één tool

Daar waar voorheen de administratie en planning in Excel werden bijgehouden, gebeurt dit nu in Odoo. Ook worden de digitale schetsen vanuit de applicatie met één druk op de knop verstuurd naar de opdrachtgever. De voordelen van deze app zijn ondermeer invoer aan de bron, uniformiteit in de uitvoering en ‘operational excellence’ .

Samenwerking in de keten op het DSP

Dankzij Odoo zijn we afgelopen week live gegaan met Liander op het Digitale Samenwerkingsplatform (DSP). Met Enexis hebben we afspraken gemaakt om op korte termijn live te gaan. DSP is een landelijke standaard dat digitale berichtenuitwisseling tussen aannemers en netbeheerders mogelijk maakt.

V&SH Distributie loopt voorop

Alle lof voor het uitvoeringsteam; Bogdan Ivtsjenko (Projectleider), de afdeling IT, GOconnectIT en het gratis open source landschap Odoo. Met Odoo hebben wij vrije toegang tot applicaties die hergebruikt kunnen voor allerlei bedrijfsprocessen. Mede hierdoor kunnen we uitgegaan van onze eigen kracht. Met een tool in handen dat landelijk gezien een knap staaltje werk is.

 

Contact

Voor informatie over dit systeem en hoe wij met u kunnen samenwerken, neem svp contact op met Bogdan per mail; b.ivtsjenko@vshanab.nl