icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Start opleiding HV monteur offshore in Emmen 2

Actueel | 09 juni 2017

Vanwege de toenemende vraag naar duurzame energiebronnen, groeit de markt van de windmolen parken op zee. Visser & Smit Hanab (V&SH) heeft structureel behoefte aan gekwalificeerd personeel om de zogenaamde Terminations of HV verbindingen te maken. In 2015 zijn er in het kader hiervan 16 monteurs uit Emmen succesvol opgeleid en bij ons in dienst gekomen. Op de foto deze eerste lichting mannen bij aanvang van de opleiding.    

Geef je op voor de info sessies

Ben jij geinteresseerd in dit opleidingstraject in Emmen?

In het najaar van 2017 starten wij met een tweede soortgelijk opleidingstraject. Daarover geven wij op woensdag 28 juni twee informatiesessies bij het Drenthe College in Emmen, vestiging Van Schaikweg 98 die starten om 15 uur en om 18 uur. Stuur svp een mail naar info@workforce-bv.com t.a.v. Erwin Koops waarin je aangeeft welke sessie je bij wilt wonen.Daarna kun je je opgeven als kandidaat. Het selectieproces zal op de info bijeenkomsten verder toegelicht worden.

 

Lees meer over het werk en de opleiding onder het Werken Bij deel van onze website.