HomeNieuws Succesvolle vervanging OVO's bij HVC Dordrecht

Succesvolle vervanging OVO's bij HVC Dordrecht

Actueel

Voor het project Lijnstop 1 & 4 in opdracht van HVC heeft Visser & Smit Hanab twee OVO’s of oververhitters en enkele membraanwanden vervangen.

OVO 3

Duurzame warmte

Afgelopen maandag 3 april zijn deze OVO’s door onze afdeling Industrie Boiler Services op tijd en met succes ingehesen in de uit bedrijf zijnde afvalverbrandingsketel te Dordrecht. Daarvoor werden de oude OVO's eerst uitgehesen, zoals op de foto te zien is. Hierdoor kan de gemeente Dordrecht weer genieten van duurzame warmte uit kringloop Energie.

OVO 1

Het oplassen van de OVO's

De vestiging Boiler Services van onze Industrie afdeling heeft daarvoor een bezoek gebracht aan het Roemeense bedrijf Vulcan te Boekarest. Dit bedrijf, dat al meer als 100 jaar bestaat, produceert o.a. drukdelen voor power plant boilers (energiecentrale boilers), membraanwanden voor afvalverbrandingsketels en pomp units voor de olie-industrie.
Tijdens ons bezoek kregen we te zien hoe een peloton Roemeense lassers er met man en macht vakkundig voor zorgde dat onze OVO units op tijd op transport konden. Indrukwekkend!

Contact en informatie

Voor informatie over onze afdeling Boiler Services, neem contact op met onze bedrijfsleider Peter Schoorl; p.schoorl@vshanab.nl

+