HomeNieuws Visser & Smit Hanab genomineerd voor 'NSTT No Dig Award 2014'

Visser & Smit Hanab genomineerd voor 'NSTT No Dig Award 2014'

Actueel

Visser & Smit Hanab is genomineerd voor de 'NSTT No Dig Award 2014'.

Boogboring No dig Award 2014

NSTT (de Nederlandse vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen) is een Nederlandse organisatie die is opgericht ter bevordering en stimulering van sleufloze technieken, onderwijs, opleiding, studie en onderzoek in de wetenschap en praktijk.

De No Dig Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een opdrachtgever, aannemer, leverancier of onderzoeker die de ontwikkeling en/of toepassing van sleufloze technieken op een bijzondere wijze heeft gestimuleerd door innovatieve technieken of toepassingen.

Visser & Smit Hanab is genomineerd met de 'Arc drilling', onderdeel van het project 'aanleg gastransportleiding Beverwijk-Wijngaarden'. Meer informatie over deze unieke boogboring is te lezen via deze link.

De No Dig Award is uitgereikt op 2 oktober 2014 in het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. De jury heeft het project 'Vervangen riolering Papiermolen en Vijzelmolen te gemeente Hoorn' door Kouwenberg Infra gekozen als winnaar van de NSTT No Dig Award 2014. Meer hierover is te lezen op de website van de NSTT.

Verdere informatie over het project 'Beverwijk-Wijngaarden' kunt u vinden via deze link.

+