HomeOver ons

Over ons

Van Visser & Smit Hanab maakt verbindingen .... naar Visser & Smit Hanab brengt energie. 

Pijpleidingen, kabels en boringen. Onze mensen ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en (petro)chemie. Daarnaast zijn wij bezig met nieuwe ontwikkelingen bijvoorbeeld op gebied van de e-transitie met meer focus op elektra en warmte en de mogelijkheden die wij kunnen bieden met onze innovatieve techniek voor het aanboren van lage temperatuur aardwarmte (LTA). Kortom wij willen voorop lopen met onze bijdrage aan een duurzame samenleving.

 

Profiel

Meer dan honderd jaar ervaring en een bewezen staat van dienst. Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur.

Lees meer

Organisatie

Van ontwerp tot engineering en van constructie tot onderhoud. De organisatie van Visser & Smit Hanab is erop ingericht om ieder project volledig in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Daarnaast...

Lees meer

Visie & missie

Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Veiligheid, integriteit, kwaliteit en...

Lees meer

VolkerWessels

Visser & Smit Hanab is een volledig zelfstandige onderneming maar maakt deel uit van het hechte, interne netwerk van VolkerWessels.

Lees meer

Inkoopvoorwaarden

Op alle overeenkomsten zijn deze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing:

Lees meer
+