Profiel

Meer dan honderd jaar ervaring en een bewezen staat van dienst. Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur.

koppelwaterleiding

Samen duurzaam 

Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Samen met onze opdrachtgevers investeren we in een duurzame samenleving. Kernwaarden bij al onze projecten: veiligheid, duurzaamheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap.

Samen slimmer bouwen (LEAN)

Verbeteren doe je samen. Bij Visser & Smit Hanab verdiepen we ons daarom goed in onze opdrachtgevers maar ook in onze omgeving, leveranciers en onderaannemers. Met alle partners in de keten streven we naar  kostprijsverlaging en doorlooptijdverkorting zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is ‘Samen Slimmer Bouwen' (LEAN).

Werkgebied

Kabels en leidingen voor transport van restwarmte, stoom, gas, olie, water en elektriciteit. Installatie van drinkwaterzuivering, procesapparatuur, drukvaten en warmtewisselaars. Het is slechts een greep uit onze uitgebreide ‘catalogus'. Zie onder Activiteiten.

Van ontwikkeling tot onderhoud

Het werkgebied van Visser & Smit Hanab omvat de ontwikkeling, engineering, bouw en onderhoud van boven- en ondergrondse kabel- en leidingnetwerken en de bijbehorende installaties voor energie, water en (petro)chemie.

 

 

Klanten

WarmCO2, OCAP, De Nieuwe Warmteweg (DNWW), de Stoompijp Botlek, Frycap, NEL-aardgasleiding. Onze lijst met aansprekende projecten is heel divers, net als de klantenkring van Visser & Smit Hanab.

Polderprojecten en buitenlandse boringen

Van energiebedrijven tot netbeheerders en van waterbedrijven tot industriële grootmachten. Bedrijven, overheden of andere organisaties. In Nederland of internationaal. Wie de opdrachtgever ook is, we verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project. Van bescheiden leidingwerk in de polder tot indrukwekkende recordbrekende boringen in het buitenland. Bij ieder project staan onze kernwaarden centraal: duurzaamheid, veiligheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap.

Betrouwbare partner

Een indrukwekkend aantal nationale en internationale projecten en een bewezen staat van dienst. Met meer dan een eeuw ervaring is Visser & Smit Hanab een vertrouwde naam in de sector.

Betrouwbare partner

Van ontwerp en engineering tot constructie en onderhoud. Bij Visser & Smit Hanab leveren we niet alleen hoogwaardige verbindingen en installaties op, we houden ze ook in stand. Maar dat kunnen we niet alleen. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is van groot belang. We hechten veel waarde aan de samenwerking en wederzijds vertrouwen staat hierin centraal.

 

Continuïteit in vakmanschap

Betrokken medewerkers en een aansprekend ‘portfolio'. We hebben een goed ‘cv' maar beseffen als geen ander dat ‘resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst'. Bij Visser & Smit Hanab investeren we daarom continu in de relatie met onze opdrachtgevers en in onze rol als betrouwbare partner. We steken veel tijd en energie in innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Bovendien zorgen we ook voor continuïteit in ons vakmanschap door opleiding en kennisoverdracht.

+