HomeOver onsVisie & missie

Visie & missie

Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Veiligheid, integriteit, kwaliteit en vakmanschap staan hierbij centraal.

ACT.IND.BP

Samen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Dat is onze ambitie. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is daarbij van groot belang. Als het om duurzame en technologisch hoogstaande projecten gaat, willen wij voor onze klanten de aangewezen partij zijn. Een oplossingsgerichte en betrouwbare partner die met betrokken medewerkers de beste oplossing realiseert tegen een marktconforme prijs. Het creëren van meerwaarde is daarbij een voorwaarde.

 

 

De beschikking over voldoende energie en (drink)water is van groot belang. In de toekomst wordt het mogelijk zelfs cruciaal. De voortdurende (her)inrichting van de bebouwde omgeving vraagt om een continue aanpassing van de ondergrondse infrastructuur. Visser & Smit Hanab levert hieraan een bijdrage. Wij zorgen voor een adequate ondergrondse infrastructuur met bijbehorende installaties van hoge kwaliteit. Die kwaliteit begint bij een doordachte aanpak: engineering, vakkundige aanleg én betrouwbaar beheer & onderhoud. Met onze bijdragen zorgen we ervoor dat energie, water en andere grondstoffen op de juiste plaats en op gepaste locaties beschikbaar zijn.

 

+