icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Inspectie- en onderhoudsstops AEB

Ieder jaar voert Visser & Smit Hanab drie revisie- en inspectie stops uit voor Afval Energie Bedrijf (AEB) Amsterdam. De zes afvalverbrandinglijnen zorgen jaarlijks voor de verwerking van 1.400.000 ton huishoudelijk- en bedrijfsafval. Tijdens de onderhoudsstops worden de boilers geïnspecteerd, gereinigd en gereviseerd in een 24/7 werkschema.

De werkzaamheden omvatten de planning en voorbereiding van de onderhoudsstop, de boiler inspecties, het onderhoudswerk aan de boiler, het leveren en installeren van grotere boilersecties en het In-Situ Cladding van fornuiswanden.

 

Iedere buitengebruikstelling is een nauwkeurig geplande operatie waarin alle betrokken partijen gezamenlijk op een in ruimte beperkte locatie aan het werk zijn. Ondanks de grote tijdsdruk is Visser & Smit Hanab keer op keer in staat om aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen te voldoen.