icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Koelwerk Zuid; compliment voor V&SH Geleen

De directeur van Utility Support Group BV, Jos Visser één van onze belangrijke klanten, geeft ons het volgende compliment:Het project koelwerk Zuid restlevensduur, betreft het renoveren en vernieuwen van het koelwatersysteem ten behoeve van de ARG (etheen) compressoren. Dit project wordt door USG uitgevoerd in opdracht van SABIC en bestaat uit drie onderdelen: renovatie van de koeltoren H1012, het installeren van twee nieuwe koelwaterpompen en het saneren van het koelwaterleidingsysteem.

Betrokken medewerkers

Deze week is het laatste deel uitgevoerd, het saneren van het koelwaterleidingsysteem. Hiervoor was met SABIC een tijdsvenster afgesproken van maximaal drie dagen, waarbij het koelwerk geheel uit bedrijf is genomen. Dit is inclusief het uit- en inbedrijf nemen van het systeem. In deze periode zijn de koelwater toe- en afvoer leidingen op een viertal plaatsen afgekoppeld. Dit betreft grote leiding diameters 2 maal DN1000 en 1 maal DN600 en DN500. Tevens zijn een aantal oude afsluiters verwijderd onder asbest condities.
De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen dankzij de inzet van bij dit project betrokken medewerkers van USG en de uitvoerende contractors Meex en V&SH (afdeling Industrie Geleen), alsmede de goede samenwerking met SABIC logistiek. Het project is ruim binnen de afgesproken doorlooptijd opgeleverd.

Hanaberianen

De komende periode worden de restpunten afgewerkt. Namens het projectteam dank aan eenieder die aan dit resultaat heeft bijgedragen. Complimenten voor alle Hanaberianen en leveranciers/onderaannemers die hieraan hebben bijgedragen, aldus Jos Visser (USG)

 

Met dank aan onze uitvoerders Martin Huisman en Jo Klinkhamer en de lassers Mick Nolten en Valentino Belantoni die ieder een lange verschoven dienst draaiden. Contact; aanspreekpunt in Geleen is onze bedrijfsleider Noel Nolten; n.nolten@vshanab.nl