icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Upgrade gaslocatie Grolloo

Van Vermilion Oil & Gas ontving Visser & Smit Hanab de opdracht voor de engineering en construction van zowel de mechanische als civiele werkzaamheden die nodig zijn voor het upgraden van de gaslocatie in Grolloo.

Het project bestaat uit het aanleggen van de fundaties voor de compressor en de koeler, de installatie van de compressor en de koeler, het managen van de E & I onderaannemer, het prefabriceren en de aanleg van de pijpleidingen, het testen, de isolatie en de inbedrijfstelling van het geheel.

 

Het installeren van de container met daarin het drukvat en de pomp in een beperkte ruimte vormde een hele uitdaging. Door een aantal alternatieven af te wegen met alle betrokken partijen vond de uiteindelijke installatie probleemloos plaats.