icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verlegging gasleidingen en afsluiterschema Puttershoek

In verband met de verbreding van het Simonsdijkje in Putterhoek verlegt Visser & Smit Hanab in opdracht van Gasunie gasleidingen en een nabijgelegen afsluiterschema.  

De werkzaamheden omvatten: de aanleg van 900 meter (inclusief boringen) nieuwe 12” stalen leidingen, het aanleggen van een nieuw afsluiterschema en het uitvoeren van twee horizontaal gestuurde boringen (van respectievelijk 235 en 270 meter). Daarnaast vinden er nog werkzaamheden plaats met betrekking tot aansluitingen op het bestaande netwerk en ook moeten alle buiten bedrijf gestelde leidingdelen en het oude afsluiterschema worden verwijderd. Het afsluiterschema is geprefabriceerd in de prefabworkshop van Visser & Smit Hanab in Veendam.

 

 

Volgens planning zijn de werkzaamheden begin juli 2016 gereed.