icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Sittard

Ennatuurlijk; V&SH realiseert warmteproject

Aantal lassen:
1500 stuks, 10% ndo
Afvoer grond:
12.500 ton
Afvul zand:
7.500 m3
Na een intensive clarification periode van enkele maanden heeft V&SH op vrijdag 20 april 2018, tijdens een directie meeting op het kantoor van ENNATUURLIJK te Eindhoven, het contract gescoord voor de realisatie van het gehele project HGN Noord fase 2 & 3A Warmtetransport waarbij we in de beide tracé fasen totaal 16 klantaansluitingen realiseren.

Verwarmd veld voor Fortuna Sittard

Afnemers van warmte uit HGN zijn onder andere SABIC/ZOWONEN/Brandweer/MediaGroup en jawel de recent gepromoveerde voetbalclub Fortuna Sittard. Nu ze in de Jupiler Liga uitkomen dienen ze aan een aantal voorwaarden van de KNVB te voldoen, waaronder een verwarmd veld. En wij komen daar langs met de leiding. Win/Win dus!

 

Bijgaand een kleine impressie van de aanleg en het tracé ( zie de zwarte lijn ).Te zien is oa dat de leiding over het Tom Dumolin Bike Park wordt aangelegd, het Fortuna Sittard stadion, de klant aansluitingen Rabobank, het hoofd kantoor van Sabic en de beide opslag terreinen.

Rekening houden met omgeving en evenementen!

Onze verantwoordelijkheden zijn ondermeer:

• het regelen van alle tijdelijke vergunningen
• het regelen van alle onderzoeks-rapporten ( explosieven, archeologie, bodem en flora & fauna)
• detail constructie enginering HDD boringen en veldstrekkingen
• het uitvoeren van alle constructie werkzaamheden, het testen en vullen van de leiding
• assisteren en iom de opdrachtgever aansluiten en in bedrijf nemen van de leiding op het bestaande systeem
• aansluiten van de klanten (inpandig)

Verder op gebied van omgevingsmanagement; de planningsafstemming m.b.t. verkeer, evenementen, bewonersbrieven, inloopavonden, bouwborden, visitekaartjes, stakeholders, inloopmiddagen, afstemming wedstrijden Fortuna Sittard, alsmede de wieler evenementen die plaats vinden op en vanaf het Tom Dumoulin Bike Park.

Contact en informatie

Mail naar onze projectleider Gerben Kamphuis, g.h.kamphuis@vshanab.nl