icon-arrow-right

Malik Belabed

Afgestudeerd in Delft als Master Petroleum Engineer, heeft hij eerst meegewerkt bij ons Lage Temperatuur Aardwarmte Project in Zevenbergen. Zijn tweede periode verdiept Malik zich in contracten en de consequenties daarvan in het werk.

Techniek maar ook leidinggeven

Mijn naam is Malik Belabed en ik wil graag wat vertellen over het Technisch Management Traineeship bij Visser en Smith Hanab. Ik ben afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft waar ik met veel plezier de master Petroleum Engineering heb gedaan. Tijdens mijn master ben ik ook president geweest van een studievereniging, en daar heb ik de smaak te pakken gekregen van het managen van groepen en projecten.

X

Energie(k)

Nu ben ik tijdens mijn studie heel veel in aanraking gekomen met energie. Wat mij enorm aanspreekt bij Visser & Smith Hanab is dat het enorm betrokken is bij de energietransitie en V&SH zet zich actief in voor innovatieve technieken, zoals bijvoorbeeld Lage Temperatuur Aardwarmte (LTA). Ik ben sinds het begin van mijn traineeship werkachtig bij het LTA project in Zevenbergen. Hier zijn 2 putten geboord naar een diepte van 700m met een deviatie van 1500m. Een zogenaamde doublet. Behoorlijk indrukwekkend! Aangezien dit een pilotproject is van V&SH heb ik de kans gekregen om gedurende mijn periode als Rig Manager te functioneren. Het leuke aan V&SH is dat je de ruimte krijgt om je eigen leercurve te creëren.

Kiezen voor Visser & Smit Hanab

Tijdens je Traineeship bij word je ‘gecontroleerd’ in het diepe gegooid. Wat ik hiermee bedoel is dat je vanaf de eerste dag meedraait met de leidinggevende in een project en zodoende ook de kans krijgt om veel verantwoordelijkheid te nemen, maar toch de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Visser en Smith Hanab biedt de kans aan gemotiveerde (technische) graduates om de aansluiting te creëren tussen techniek, en management. Ik vind daarom het Technisch Management Traineeship een uitgelezen kans om te leren wat je leuk vindt, wat je moeilijk vindt en wat er bij je past.

+