HomeWerken bijVisser & Smit Hanab zoekt leerling e- monteurs en fitters

Visser & Smit Hanab zoekt leerling e- monteurs en fitters

Visser & Smit Hanab heeft structureel behoefte aan vakmensen. Daarom zijn wij in 2017 gestart met leerwerktrajecten (BBL) voor:

• Leerling Pijpfitters – Regio Haarlem/Amsterdam en regio Zuid-Holland, ook voor de industrie
• Leerling Elektra Kabelmonteurs – Regio Zuid-Holland

 

Wij zijn van  plan om vervolgtrajecten te starten dus geef je op via werkenenleren@workforce-bv.com om meer informatie te krijgen.

 

 

 

Eqin 2

Aan de slag bij Visser & Smit Hanab

Op 15 januari 2018 is een groep leerling fitters begonnen binnen Visser & Smit Hanab. De eerste 4 weken volgen zij praktijkgerichte scholing bij onze opleidingspartner Eqin om vaardigheden op te doen. Na die 4 weken komen ze bij ons in de praktijk werken en kunnen dan meteen de opgedane kennis in de praktijk toepassen. Aan iedere leerling koppelen wij een mentor. Zij begeleiden de leerling fitter in het opleidingstraject, zorgen samen met de planningsafdeling voor een goede inzet op onze projecten en ondersteunen bij alle vragen die zij hebben over het leer-werk traject.

 

 

 

Eqin 3

Leren in de praktijk en een waardevol diploma

Uiteraard stopt de opleiding niet na die 4 weken. De leerlingen blijven dan 1 dag in de week scholing volgen bij Eqin en de andere 4 dagen doen ze praktijkervaring op bij ons. Na ongeveer 1 jaar gaan ze op voor het praktijkexamen, met als doel behalen van het diploma op niveau 2. Op de foto zie je onze 6 nieuwe enthousiaste leerlingen in actie bij Eqin, die straks worden ingezet bij onze Business Units Industrie en Leidingen.  

 

Dit leer- werk traject is een succesvolle samenwerking tussen Visser & Smit Hanab, Workforce en Eqin Opleidingen. Heb je ook interesse, mail voor informatie naar onze partner Workforce; werkenenleren@workforce-bv.com

Hoe zit de opleiding in elkaar

V&SH biedt samen met Eqin Opleidingen (pijpfitters), Ponsioen opleidingen en GOA opleidingen (Elektra Kabelmonteurs) geschikte kandidaten uit de regio Zuid-Holland en  regio Amsterdam de mogelijkheid om deel te nemen aan een opleidingstraject niveau 2 tot Pijpfitter of Elektra Kabelmonteur (monteur laagspanning, monteur midden spanning, monteur Rail)

 

Je wordt opgeleid door middel van lessen, trainingen en door met onze mannen het veld in te gaan. Je sluit het af met een officieel diploma en krijgt gedurende deze periode een salaris. Daarnaast wordt je opleiding betaald. Baangarantie bij gebleken geschiktheid en succesvol afronden van de opleiding. 

+