icon-arrow-right
HomeWerken bijVisser & Smit Hanab zoekt leerling monteurs en fitters

2019-2020; wij zoeken volop leerlingen

De eerste helft van 2020 starten er veel nieuwe groepen leerlingen. Zo kun je je opgeven als  leerling fitter in regio Rotterdam, regio Groningen (Veendam) en in de regio Amsterdam. Daarnaast zoeken wij in het Noorden en Midden van Nederland leerlingen Elektra en leerling monteurs Gas Water Warmte.

 

Samen met Workforce zoeken wij nieuwe collega’s die middels leren & werken opgeleid willen worden tot vakman of vakvrouw! Visser & Smit Hanab is een erkend leerbedrijf en biedt je de ideale werkomgeving. Geef je op voor een eerste kennismaking, stuur je cv naar werkenenleren@workforce-bv.nl

Werkenbij visual

Hoe ziet het traject leerling fitter eruit

We gaan in maart 2020 van start. Mocht je eerder aan de slag willen, is dat een mogelijkheid die we kunnen bespreken. Als je aan de opleiding begint, ben je de eerste 4 weken volledig in onze Vakschool Industrie. Hier geven wij je de basis van het fitten mee. Na deze 4 weken ga je 4 dagen per week op onze mooie projecten werken en ga je 1 dag per week naar de Vakschool. Je wordt begeleid door een mentor, die heeft contact over het werk in de praktijk en je voortgang op school. Daarnaast word je in het project gekoppeld aan iemand die je dagelijks begeleidt.

 

De opleiding duurt net iets langer dan een jaar. Je sluit de opleiding af met een praktijkexamen en behaalt dan een officieel MBO 2 diploma. Als je daarna verder wilt dan steunen wij je graag om een opleiding MBO 3 te gaan volgen, uiteraard ook bij onze eigen Vakschool Industrie. 

Wat zijn de voordelen;
- Je krijgt een inkomen gedurende de opleiding, dus betaald opgeleid worden!
- WIj regelen en betalen de opleiding

- Bij succesvol afronden van de opleiding bieden wij baangarantie

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten, stuur dan je CV of gegevens naar werkenenleren@workforce-bv.com en wij nodigen je dan direct uit voor een kennismakingsgesprek. We laten je dan ook meelopen in de Vakschool zodat je kan zien wat het werk inhoudt en of het iets voor je is.

Veiligheid is van het grootste belang

“We werken veilig, of we werken niet” is onze kernwaarde.

Door ons hele bedrijf zie je posters hangen van WAVE; wees alert veiligheid eerst. Werken met gas, stroom of in de industrie vereist dat je veilig werkt. In ons bedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen al vanaf het begin leren over veiligheid en het belang dat onze organisatie eraan hecht om veilig en secuur te werken. Zo zijn er een aantal verplichte veiligheidscursussen waar je direct het eerste jaar mee begint. Dit alles gericht op de veiligheid van jezelf, je collega's en de omgeving.

DIS 1

Leerling monteurs in het Noorden en Midden Nederland

In Hoogeveen, op onze bedrijfschool (Buitenvaart 1201  7905 SG Hoogeveen) hebben wij ook een Vakschool waar wij 2 BBL opleidingen aanbieden. Dit zijn de MBO 2 opleidingen;

 

- leerling monteur Gas / Water / Warmte 

- leerling monteur Elektra

 

Je krijgt je opleiding in de praktijk, op onze vakschool en gaat 1 dag in de week naar school.

Heb je een VMBO diploma op zak, ben je minimaal 18 jaar en heb je een rijbewijs (of bijna), geef je dan op en kom langs! Stuur daarvoor een mailtje met je CV naar hoogeveen@workforce-bv.com

Je kunt ook altijd bellen naar Harry Borgman op 06-46282682

+