HomeWerken bijVisser & Smit Hanab zoekt leerling monteurs en fitters

2018; wij zoeken volop leerlingen

Wil jij het nieuwe schooljaar starten met een leer & werk traject in het Oosten van het land? Met Workforce zoeken wij nieuwe collega’s die middels leren & werken het vak als monteur eigen willen maken! Visser & Smit Hanab is een erkend leerbedrijf en biedt je de ideale werkomgeving. Als leerling-monteur maak je kennis met alle facetten van de elektrotechniek en gasdistributie. Door de unieke combinatie van leren en werken leiden wij je op tot allround monteur.

Eqin 2

Hoe ziet het traject eruit?

We sluiten een leer-werkovereenkomst voor twee jaar met elkaar af. In deze periode ga je één dag per week naar school en vier dagen per week ga je in de praktijk aan de slag. Met je praktijkopleider heb je contact over het werk in de praktijk en je voortgang op school. Een praktijkopleider noemen wij ook wel leermeester. Je leermeester zorgt ervoor dat je dagelijks op pad gaat met een team van collega’s om het werk buiten uit te voeren.

 

Je gaat tijdens deze 2 jaar onderaan beginnen als grondwerker en stapsgewijs mag je steeds meer doen. Je leert natuurlijk ook op school en wilt dit in de praktijk brengen. Via school worden leerdoelen waar je aan werkt, afgesproken. Je leermeester beoordeelt op basis van je praktijkervaring en de gemaakte opdrachten of je dit hebt behaald. Uiteindelijk verricht je dan alle werkzaamheden die nodig zijn om je (praktijk) diploma te behalen.

 

Nadat je de basisopleiding op MBO niveau 2 succesvol hebt afgerond, kunnen wij je, indien er een vacature is, je een contract aanbieden. Wij willen graag dat je daarna verder gaat leren om ook MBO niveau 3 en 4 te halen. Hiermee kun je dan zelfstandig als 1e Monteur aan de slag.

 

 

 

 

Eqin 3

Veiligheid is van het grootste belang

“We werken veilig, of we werken niet” is onze kernwaarde. Door ons hele bedrijf zie je posters hangen van WAVE; wees alert veiligheid eerst. Werken met gas en stroom vereist natuurlijk van je dat je secuur en veilig werkt. In ons bedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed. Zo zijn er een aantal verplichte veiligheidscursussen voor de functie van monteur. Je begint hier als leerling-monteur direct in het eerste jaar mee. Dit allemaal gericht op de veiligheid van jezelf, je collega’s en de omgeving. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen al vanaf het begin leren over veiligheid en het belang dat onze organisatie eraan hecht om veilig werken te stimuleren.

Sollicitatieproces

In totaal zijn er 3 sollicitatie rondes, deze zullen plaatsvinden in juni. In de eerste ronde ontmoet je Visser & Smit Hanab en Workforce, ons interne detacheringsbureau. In de tweede ronde komen er collega’s vanuit de praktijk bij en in de 3e ronde spreken wij een proefdag af waarin je een dag meeloopt met ervaren collega’s. Dan kunnen wij zien hoe enthousiast je bent en weet jij ook waar je voor kiest. Het salaris voor 22 jaar en ouder is vastgesteld op € 12,05 bruto per uur.

 

Stuur je CV naar werkenenleren@workforce-bv.com en wie weet zien wij jou op de eerste kennismakingssessie op 18 juni in Hoogeveen om 15 of om 18 uur.

Adres Visser & Smit Hanab Distributie

Buitenvaart 1201

7905 SG Hoogeveen

 

+