HomeWerken bijVisser & Smit Hanab zoekt leerling monteurs en fitters

2019; wij zoeken volop leerlingen

Maart 2019 start er een nieuwe groep leerling fitters in regio Rotterdam en in regio Amsterdam. Met Workforce zoeken wij nieuwe collega’s die middels leren & werken het vak van fitter eigen willen maken! Visser & Smit Hanab is een erkend leerbedrijf en biedt je de ideale werkomgeving. Wij leiden je op in onze eigen Vakschool Industrie, hoe bijzonder is dat! Door de unieke combinatie van leren en werken leiden wij je op tot allround fitter.

 

Eqin 2

Hoe ziet het traject eruit?

We gaan in maart 2019 van start. Je begint dan de eerste 4 weken volledig in onze Vakschool Industrie. Hier geven wij je de basis van het fitten mee. Na deze 4 weken ga je 4 dagen per week op onze mooie projecten werken en ga je 1 dag per week naar de Vakschool. Je wordt begeleid door een mentor, die heeft contact over het werk in de praktijk en je voortgang op school. Daarnaast word je in het project gekoppeld aan iemand die je dagdagelijks begeleidt.

 

De opleiding duurt net iets langer dan een jaar. Je sluit de opleiding af met een praktijkexamen en behaalt dan een officieel MBO 2 diploma. Als je daarna verder wilt dan steunen wij je graag om een opleiding MBO 3 te gaan volgen, uiteraard ook bij onze eigen Vakschool. 

 

 

 

Eqin 3

Veiligheid is van het grootste belang

“We werken veilig, of we werken niet” is onze kernwaarde. Door ons hele bedrijf zie je posters hangen van WAVE; wees alert veiligheid eerst. In ons bedrijf wordt hier veel aandacht aan besteed. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen al vanaf het begin leren over veiligheid en het belang dat onze organisatie eraan hecht om veilig werken te stimuleren.

Sollicitatieproces

Kom naar onze informatieavonden;
- Op woensdag 9 januari om 19:00 uur te Halfweg
- Op donderdag 10 januari 19:00 uur te Papendrecht

 

Op deze avonden vertellen wij je meer wat het werken bij Visser & Smit Hanab en het leertraject tot pijpfitter inhoudt. Je kan die avond uiteraard ook al jouw vragen stellen. In een volgende ronde vinden de sollicitatiegesprekken plaats, daarvoor dien je thuis een theorietoets te maken. In de ronde erna laten we je een paar uur meelopen in onze Vakschool dan kunnen wij zien hoe enthousiast je bent en weet jij ook waar je voor kiest.


Stuur je CV naar werkenenleren@workforce-bv.com en kom naar onze informatieavonden.

+