icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werken aan projecten

Lage Temperatuur Aardwarmte voor de kastuinbouw. Hoogspanningskabels; De Randstad 380kV-verbinding voor Tennet. Het Rotterdamse warmtenet DNWW voor hergebruik van warmte. De Stoompijp Botlek. OCAP. Bij Visser & Smit Hanab werk je niet zelden aan spraakmakende en veelzijdige projecten die bijdragen aan de levenskwaliteit van mens en maatschappij. Veilig werken heeft daarbij  altijd de hoogste prioriteit.

Techniek

Visser & Smit Hanab drijft op technologische kennis en vakmanschap. Als toonaangevend, innovatief bedrijf in onze sector verdiepen we ons voortdurend in onze opdrachtgevers en de laatste technieken. Maar ons bedrijf ‘swingt' niet alleen door techniek. Binnen onze vacatures vind je naast de techniek ook geregeld uitdagende functies in de logistiek, Inkoop, Finance, KAM, HR en administratie.

Kennis met passie

Bij Visser & Smit Hanab werken op en top professionals die inhoudelijke kennis met passie voor hun vakgebied rijmen. Ook betrouwbaar, daadkrachtig en slagvaardig zijn voor ons vertrouwde eigenschappen. Tel daarbij op een gezonde dosis trots en enthousiasme en je hebt een goed beeld van onze bedrijfscultuur.

Loopbaan

Gunstige arbeidsvoorwaarden, interessante projecten  en uitdagende carrièrekansen. Bij Visser & Smit Hanab krijg je de ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om aan je loopbaan te bouwen.

 

Omdat Visser & Smit Hanab onderdeel is van VolkerWessels lonken er bovendien ook interessante doorgroeimogelijkheden in dit mooie concern.