Home Pijpfitter - ondergrondse Infra

Pijpfitter - ondergrondse Infra

Visser & Smit Hanab bv30.05.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-04-01

Wij zijn op zoek naar ervaren Fitters, voor onze ondergrondse leidingprojecten.

We bedoelen dan geen vakman buisleidingen, maar een collega die leidingen monteert aan de hand van isometrische tekeningen. Je maakt de pijpleiding passend! Je slijpt en snijdt pijpstukken, je bent bezig met het hechten en stellen van lassen, je identificeert materialen en maakt supportconstructies. Ook kan er met regelmaat een leerling aan je worden gekoppeld.

Zijn er hier dan geen fitters? Nee zeker niet! We hebben juist een topteam van echte vakmensen, maar dit is te klein voor al het werk dat eraan komt. En als Fitter begrijp je dat juist die echte vakkennis, het verschil maakt.

Ben of ken jij diegene in dit vakgebied, die echt weet waar het over gaat, reageer dan snel! Je krijgt direct een jaarcontract, en omdat jij die vakspecialist bent zal dit spoedig worden omgezet in een vast contract!

Onze cultuur is die van niet lullen maar poetsen, past jou dat ook? Kom dan naar Visser & Smit Hanab!

Bel ons op, Marcel van Hemert  of stuur een berichtje naar b.van.loenhout@vshanab.nlOns bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+