icon-arrow-right
Home Ass. uitvoerder slimme meters in Echt

Ass. uitvoerder slimme meters in Echt

Visser & Smit Hanab bv30.04.20 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-01-14

Gezocht: een Assistent uitvoerder slimme meters die ons helpt om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. Vanuit onze locatie Echt ondersteunen wij onze klanten in ondergrondse infrastructuur oplossingen, waaronder het plaatsen van slimme meters. Je standplaats is Echt, maar je werkgebied is Zuid Nederland. Visser & Smit Hanab bestaat al 151 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien, ook binnen VolkerWessels bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:


·         25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime per jaar

·         Een goede pensioen regeling, altijd fijn voor de toekomst

·         Smartphone en laptop om je werk ook digitaal goed uit te kunnen voeren

·         Een auto van de zaak zodat je bij de klant kan komen

·         Collectieve korting op een abonnement bij een sportschool zodat je lekker fit blijft!


Ga jij als Assistent Uitvoerder Slimme Meters de volgende werkzaamheden aan:


Je geeft assistentie bij de uitvoering aan het slimme meter project. In de regio Zuid Nederland hebben wij verschillende projecten op het vlak van combi- aanleg en sanering van kabels en leidingen, met als specialisatie gas (VIAG), water, laagspanning (LS) en middenspanning (MS)

Geeft leiding aan een aantal slimme meter monteurs en zorgt er voor dat de monteurs veilig en goed  hun werkzaamheden uitvoeren.

Het maken van schouwplannen, het uitvoeren van werkplekinspecties en het dagelijks bewaken van kwaliteit, vormen de kern van je werkzaamheden.

Je zorgt voor een goede en werkzame sfeer binnen het team monteurs, waarbij samenwerking centraal staat.

Je onderhoudt contacten met de functionarissen van de klant en leveranciers.

Als laatste ben je financieel, administratief en KAM medeverantwoordelijk. Je legt verantwoording af aan de (hoofd)uitvoerder/projectleider


Als dit alles geregeld is, pas dán ben jij als Assistent Uitvoerder slimme meters tevreden!


Wat breng je mee:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau

Kennis & ervaring in ondergrondse infra (distributie gas & elektra)

Een geldig VCA-VOL certificaat en een B-rijbewijs

Geldige certificaten op het gebied van VIAG (gas) en BEI (elektra) zijn een pré

Als persoon sta jij voor open en eerlijke communicatie, is in een team werken iets waarbij je je prettig voelt en ben je sterk in plannen.


Herken jij je in genoemde punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken.

+