Home (assistent) Uitvoerder E in Maasdijk (Zuid Holland)

(assistent) Uitvoerder E in Maasdijk (Zuid Holland)

Visser & Smit Hanab bv31.10.19 Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-09-05

Gezocht voor onze projectlocatie Maasdijk (Zuid Holland): een (assistent) Uitvoerder E. Je helpt ons om de groei in de veranderende energiemarkt bij te kunnen houden. Wij ondersteunen onze klanten in ondergrondse infrastructuur oplossingen. Je werkgebied is West Nederland, de standplaats is Benthuizen/Maasdijk. Visser & Smit Hanab bestaat 150 jaar en is nog steeds een jong innovatief bedrijf! Visser & Smit Hanab is onderdeel van VolkerWessels.

Wat bieden wij: Naast een goede werksfeer, een prima salaris en ruimte om je te ontwikkelen & door te groeien, (ook binnen VolkerWessels), bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:

·        25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband per jaar

·        Een goede pensioen regeling

·        Je krijgt een laptop en een telefoon om je functie uit te kunnen voeren

·        Je krijgt een auto van de zaak

·        En je kan aanspraak maken op de collectieve korting op een abonnement bij een sportschool, zodat je lekker goedkoop kan sporten!

Wij hebben een uitdagende en afwisselende klanten portefeuille Ga jij als (assistent) Uitvoerder E in Maasdijk (Zuid Holland) de volgende werkzaamheden aan:

·        Je geeft uitvoering aan verschillende projecten gericht op elektra

·        Geeft operationeel en hiërarchisch leiding aan een aantal ploegen

·        Het maken van (veiligheids)plannen en zorgt voor toezicht

·        Genereert bij de uitvoering van projecten meer- en minderwerk

·        Onderhoudt contacten op middenkader niveau bij eigen en zusterbedrijven

·        Onderhoudt contacten met de klant, overheidsinstellingen en onderaannemers

·        Als laatste ben je financieel, administratief en KAM verantwoordelijk. Je legt verantwoording af aan de projectleider

Als dit alles geregeld is, pas dán ben jij als (assistent) Uitvoerder E tevreden!

Wat breng je mee als (assistent) Uitvoerder E:

·        MBO werk- en denkniveau

·        Enkele jaren werkervaring in de distributie. Ervaring met en specifieke kennis van elektra (BEI) spreekt hierin voor zich

·        Een geldig VCA-VOL certificaat en een B-rijbewijs

Interesse? Reageer via de button en wij nemen nader contact met je op. 


Ons bedrijf

Visser & Smit Hanab is een specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Tot de opdrachtgevers van Visser & Smit Hanab behoren onder andere energiebedrijven en netbeheerders, maar ook waterbedrijven en industriële grootmachten zowel nationaal als internationaal. Visser & Smit Hanab is actief in meerdere disciplines, zoals petrochemie, maintenance, ondergrondse leidingaanleg, horizontaal gestuurd boren en aanleg van hoogspanningskabels en distributienetwerken. Projecten zoals ‘Stoompijp’ in de Rotterdamse Botlek en boringen voor de Staatsoliemaatschappij in Suriname zijn recent afgeronde projecten.

 

+